top of page

Diensten

Schermafbeelding 2023-11-01 om 20.59.46.png

Deluxe Spa Treatment

​Eerst zal uw haar droog geknipt worden met een van onze speciale kniptechnieken voor het knippen van krullend haar (wavy/curly/coily). De rezocut is meer om elke krul er op zijn best uit te laten zien en niet een ​​manier om de krullen te "temmen". Deze manier van knippen word toegepast door uw stylist op droog haar, zodat uw kapper ziet hoe elke krul zal vallen en elke individuele krul wordt gevormd.

​​

De stylist analyseert uw haar om te zien wat het nodig heeft.

De pre wash zal worden aangebracht en een ontspannende spa-wasbeurt met stoom zal worden toegepast voordat de hairtreatment met stoom zal worden aangebracht. 

Uw stylist maakt zelf een treatment aan die passend is bij uw haar eigenschappen. Dit kan een vitamine, protiene moisture of een combinatie treatment zijn. Afhankelijk van uw haar zal de stylist de behandeling toepassen die uw haar nodig heeft. De stoom tilt de haarschubbenlaag op waardoor uw behandelingen diep in de haarschacht kan doordringen en beschadigd haar helpt te genezen.

 

Deze behandeling voedt en verstevigt je krullen van binnenuit. Het is een essentiële haarbehandeling die het vermogen van uw krullen om vocht op te nemen en vast te houden vergroot. Na deze behandeling wordt er een product in je haar aangebracht dat past bij je krultype, waarna je haar wordt geföhnd met een diffuser.

Full Treatment

Eerst zal uw haar droog geknipt worden met een van onze speciale technieken voor het knippen van krullend haar (Wavy/Curly/Coily).

Deze kniptechniek is meer om elke krul er op zijn best uit te laten zien en niet alleen om een manier om de krullen te "temmen". Deze manier van knippen word toegepast door uw stylist op droog haar, zodat uw kapper ziet hoe elke krul zal vallen en elke individuele krul wordt gevormd.

De stylist analyseert uw haar om te zien wat het nodig heeft.

Uw haar wordt gewassen en uw stylist maakt zelf een treatment aan die passend is bij uw haar eigenschappen. Dit kan een vitamine, protiene moisture of een combinatie treatment zijn. Afhankelijk van uw haar zal de stylist de behandeling toepassen die uw haar nodig heeft. De stoom tilt de haarschubbenlaag op waardoor uw behandelingen diep in de haarschacht kan doordringen en beschadigd haar helpt te genezen.

 

Deze behandeling voedt en verstevigt uw krullen van binnenuit. Het is een essentiële haarbehandeling die het vermogen van uw krullen om vocht op te nemen en vast te houden vergroot. Na deze behandeling worden er producten in uw haar aangebracht dat passend is bij uw krultype, waarna uw haar wordt geföhnd met een diffuser.

Schermafbeelding 2023-11-01 om 21.00.20.png
Schermafbeelding 2022-09-12 om 13.50.53.png

Dry Curl Cut & Dusting

Dry Curl Cut & Go

Dit is een speciale techniek voor het knippen van krullend haar (wavy, curly, coils). 

De rezocut is meer om elke krul er op zijn best uit te laten zien en niet een ​​manier om de krullen te "temmen". Deze manier van knippen word toegepast door uw stylist op droog haar, zodat uw kapper ziet hoe elke krul zal vallen en elke individuele krul wordt gevormd.

Wanneer u een Curl Cut & Go boekt, betekent dit dat uw haar alleen wordt geknipt en dat er geen producten worden toegevoegd. We raden u aan om een elastiek mee te nemen om dit achteraf in een knotje te kunnen doen.

Dusting

Dit is waar een zeer kleine hoeveelheid haar van de haarpunten wordt afgeknipt. Er wordt zo weinig verwijderd dat het lijkt alsof er fijnstof (dust) op de vloer ligt.

Gespleten punten kunnen worden gedust om gespleten punten te verwijderen voordat ze erger worden.

Er is geen shapen bij dusting, alleen een minimale hoeveelheid van de gespleten haarpunten zal worden geknipt.

Deze service kan alleen geboekt worden binnen 4 maanden na uw laatste knipafspraak bij ons. Pas na uw 2de afspraak in te plannen.

 

*Alle alleen knip afspraken kunnen tot 24 uur voor de afspraak worden aangepast om het schema passend te maken als u een vaste tijd wilt, zorg er dan voor dat u een full of deluxe spa treatment boekt.

bottom of page