top of page

Kleuringen

Omdat voor lange kleurdiensten een aanbetaling vereist is, kunt u deze alleen boeken door een whatsapp bericht te sturen naar +316 14704154

Schermafbeelding 2023-11-02 om 09.57_edited.jpg

Uitgroei

Als je je haar een effen kleur hebt geverfd, zal je haar uitgroeien en zal je uiteindelijk een opfrisbeurt nodig hebben. Dat begrijpen we wel. Maar wat is het proces? Het is vrij eenvoudig. Een haarstylist brengt kleur over de wortels aan om je natuurlijke haar te mengen met je gekleurde haar. Dat is het. Je verdonkert, voegt kleur toe of verrijkt je basiskleur. Als je je wortels moet verlichten met blondering praten we over een ander proces.

Deze service is alleen te boeken als u de afgelopen 6 weken een kleuring bij ons heeft gehad.

Deze manier van verven is geschikt voor alle haartypes, voor styling moet u een full/hair treatment toevoegen aan uw boeking.

Pintura high/low lights package

Eerst beginnen we met het droog knippen van uw krullen om ervoor te zorgen dat we het haar in model brengen voordat we er blondering/verf aan toevoegen.

 

Met deze pintura-techniek brengen de coloristen tinten rechtstreeks op het haar aan zonder het gebruik van folie. Ze "schilderen"op deze manier omdat het meer toepassingsvrijheid biedt, waardoor coloristen individueel kunnen identificeren welke krullen het licht het beste vangen, en deze accentueren om meer dimensie toe te voegen aan iemands individuele textuur.

Om ervoor te zorgen dat de krullen zo gezond mogelijk blijven, brengt de stylist een plex aan.

Deze plex zorgt voor nieuwe bindingen, beschermt en versterkt de haarvezel tijdens het kleur- en bleekproces.

Deze behandelingen zullen het haar ook een boost geven met een verscheidenheid aan voedingsstoffen en eiwitten om elke gekrulde haarlokken te helpen reconstrueren.

met deze service zal de stylist haarproducten aanbrengen om het haar te stylen en je geweldige krullen gedeeltelijk drogen door middel van diffusen.

Deze service is alleen geschikt voor haartype 3 & 4.

Schermafbeelding 2023-11-02 om 10.06.37.png
Schermafbeelding 2023-11-02 om 09.58.35.png

Verven

Veganistische haarverf:

Deze innovatieve formule verrijkt met gemberextract zorgt voor een totale grijsdekking en een langdurig resultaat. Het gemberextract in de formule zorgt voor een uitstekende verzorging van het haar.

 

Deze kleur bevat geen parabenen, siliconen, ammoniak, fosfaat, formaldehyde of SLS/SLES. Deze kleuring is 100% veganistisch.

 

Deze unieke haarkleuring bevat "Pure Pigment Complex", wat zorgt voor glanzend haar. Het gemberextract in deze formule bestrijdt vrije radicalen en revitaliseert het haar. Gember is ook antiseptisch en ontstekingsremmend. De verf is veilig voor haar en huid, omdat deze alleen natuurlijke kleuren heeft is er ook een ander soort kleur.

Haarverf:

Het is geformuleerd met de laagst mogelijke ammoniakgehaltes dankzij extra zuivere microchromatronpigmenten die een diepe penetratie van de kleurmoleculen en de hoogste zorg voor de haarstructuur garanderen. Deze permanente kleurcrèmes zijn verrijkt met kostbare palmolie, rijk aan antioxidanten zoals vitamine A, E, D en K, die het haar elasticiteit, volume en glans geven, de haarschacht voeden en het een totaal nieuw leven geven!

Deze manier van verven is geschikt voor alle haartypes, voor styling moet u een full/hair treatment toevoegen aan uw boeking.

bottom of page